WoningWeetjes.nl - Meer weten over wonen!

Binnenzonwering

Wat voor een binnenzonwering kennen we zoal:
U kent de lamellen, rolgordijnen , vouw en plisse gordijnen , horizontale en verticale jaloezieen ne paneel gordijnen. Momenteel zijn de plisse gordijnen erg in trek bij de consument. Ze hebben een fantastische lichtbreking en zijn daaroor uiterst sfeervol, maar kunnen ook een strakke moderne uitstraling hebben.

Lamelgordijnen:
Functioneel en nog steeds bijzonder praktisch. De optimale instelbaarheid van lamelgordijnen maken deze uitstekend geschikt als helderheidswering voor beeldschermwerkplekken.

Horizontale jaloezieen
Vaak zijn deze leverbaar in ontzettend veel kleuren, prints , perforaties of structuren. Ze zijn niet alleen decoratief, maar ook funcitoneel en duurzaam. Hoogwaardige onderdelen en een lange levensduur.

Rolgordijnen:
Klassieke raambekleding in een eigentijdse stijl en uitvoering. Er is een grote verscheidenheid in systemen en doeken. Toepasbaar in elke interieur. We kennen bij de rolgordijn het systeem met de ketting maar ook elektrisch.

Plisse Jaloezieen:
Deze worden altijd geleverd met de elegante 20mm plooibreedte. De profielen zijn ook slechts 20mm en kunnen daardoor in de meeste glassponningen geplaatst worden. Als de profielen dezelde kleur hebben als het kozijn dan kiest u voor het product , dat in opgetrokken toestand nagenoeg onzichtbaar is. Ook hier hebben we weer ontzettend veel kleur , structuren en andere dessins van. De bediening is of elektrisch of met een optrekkoord of ook wel met een kogelketting.

Paneelgordijnen:
Ze zijn er nog steeds en nog steeds heel modern ook. Achter elkaar schuivende panelen, als ruimteverdeler/scheidingswand of natuurlijk gewoon als raamdecoratie. Een combinatie van panelen, met verschillende stoffen of kleuren geven uw interieur een geheel eigen identiteit. Ook hier hebben we weer legio mogelijkheden in kleur en stylen . Bedienings is of wel elelktrisch, of met een koord, of ook wel losse panelen met aan elk paneel een trekstang

Daglichtfilters:
Deze zijn ontwikkeld om een optimaal daglicht filtering te willen combineren met subtiele detaillering. Een uit verschillende lagen bestaande polyesterfolie, waartussen een laagje reflecterend aluminium is aangebracht. Dit aluminium laagje is transparant en reflecteert invallend licht en warmte naar buiten. De folie blijft door toepassing van deze bijzondere techniek toch doorzichtig en dit maakt daglichtfilters uitstekend geschikt als helderheidswering voor beelscherm werkplekken.