WoningWeetjes.nl - Meer weten over wonen!

Projectontwikkeling in Valkenswaard

D&P
D&P Projectontwikkeling realiseert woningen, appartementen en bedrijfsruimtes. Hun aanpak is pragmatisch: bij alle projectplannen laten wij ons leiden door de behoefte van de markt. Vraag creeert het aanbod. Ze bouwen altijd op maat, voor iedere eindgebruiker.
Deze Projectontwikkelaar kijkt scherp naar ontwikkelingen in de samenleving. We signaleren een groeiend tekort aan woningen voor starters en senioren. We zien een stijging van het aantal startende ondernemers. Ze zijn zich ook bewust van schaarste van (groene) ruimte. Deze ontwikkelingen zijn leidend voor onze benadering van de markt. Met deze aanpak hebben ze in korte tijd een solide reputatie opgebouwd.

Projecten in Ontwikkeling:
Bergeijk:  Beukenhof.
Voor meer informatie kunt u eens  kijken op de website van D&P Projectontwikkeling

Vaso Projectontwikkeling
Vasoprojecten Wonen en werken met extra elan en allure.
Vaso Projectontwikkeling bouwt betaalbare degelijke huizen voor alle huizenkopers. Ons streven is om veel aandacht te geven aan diversiteit in woningaanbod. Vaso bouwt aleen woningen die opvallen door kwaliteit en uitstraling en die passen in hun directe omgeving. Het woningaanbod bestaat uit: Appartementen complexen, woningen in jaren ’30 stijl, patiobungalows, Kempische woningen. Cottagestijl woningen en nieuwe type woningen op verzoek van clienten.
Het werkgebied van Vaso is ruwweg te beschrijven als een cirkel met een straal van ongeveer vijftig kilometer rondom Valkenswaard.

Projecten in Ontwikkeling
Leende-Heeze, Cranendonck, Valkenswaard en Waalre.
In diverse bovengenoemde gegevens worden onderzoeken gedaan en ook in de gemeenten Bladel, Bergeijk, Eersel, Geldrop, Weert en Nederweert.
Voor meer informatie kijkt u eens op de website van Vasoprojecten.

Danlat Projectontwikkeling
Danlat bouwt voor mens
De menselijke maat is al sinds de Renaissance het vanzelfsprekende uitgangspunt voor kunstenaars en bouwmeesters. De mens is binnen dat denken het uitgangspunt voor de vormgeving van gebouwen. Maar dat uitgangspunt is niet vanzelfsprekend. Opdrachtgevers en architecten kiezen soms ook voor andere uitgangspunten. Om politieke of economische redenen. Danlat kiest voor de mens! Omdat die andere motieven en overwegingen vaak gebouwen opleveren, waarin de kiem voor toekomstige problemen al is gelegd. Danlat wil bouwen voor mensen. Voor jonge, middelbare en oude mensen. Voor mensen die enerzijds prettig willen wonen en anderzijds in een gezonde omgeving willen werken.
Danlat ontwikkelt en realiseert projecten met een hoge leefkwaliteit welke flexibel en duurzaam zijn in hun gebruik. En een natuurlijke spreiding voor jong en oud. Omdat zij elkaar iets te bieden hebben, en waarvoor zij niet van elkaar vervreemden, maar kunnen samenwerken aan de toekomt

Projecten in Ontwikkeling
Borkel en Schaft (Rabobank), Valkenswaard Zuid, Bakkerstraat/Europalaan, Eindhovenseweg/Beelmanstraat, Nieuwstraat Budel
Voor meer informatie kijkt u eens op de website van Danlat.