WoningWeetjes.nl - Meer weten over wonen!

Vitrages

Vitrages , flitreren vaak het licht en geven een ontzettende sfeer en ruimte in je interieur. Transparante materialen zijn actueel. Transparantie geeft een luchtig accent in het interieur. Vitrages dragen bij aan het nieuwe ruimtelijk wonen met zachte vormen en het speels doorlaten van het binnenkomend daglicht.

Natuurlijk kunt u vitrages in verschillende hoogtes en stylen krijgen. U bent vast ook wel op de hoogte van Inbetweens , dit is een verzamelnaam voor alle vitrages die wel doorzichtig zijn maar waar men met moeite doorheen kan kijken. Mooi bewerkte dessins geven sfeer aan de woonruimte. Vitrages zijn dunnere, meestal soepele stoffen waar je goed doorheen kunt kijken. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met overgordijnen.

Vitrage heeft een stormachtige ontwikkeling achter de rug. De laatste mode laat duidelijk zien dat inbetween en transparanten sterk in opmars zijn. Vouw en paneel gordijnen, strak voert de boventoon, maar toch zoekt de consument  bij vitrage naar een vleugje warmte, wat de sfeer zeker ten goede komt.